Bygg

Plattsättning av kakel, klinker och mosaik

 • Renoverar gamla bad-och duschrum, toaletter, tvättstugor

 • Bygger nya bad- och duschrum, toaletter, tvättstugor

 • Lägger klinker och mosaik på golv i hall, kök, våtutrymmen, källare

 • Sätter kakel och mosaik på väggar i kök, våtutrymmen, butikslokaler

Målning

 • Målning innervägg

 • Målning innertak

 • Målning innerdörr och fönster

I vår målningtjänst ingår:

- Täckning/inplastning av golv

- Slipning samt fogning av hörn/kanter

- Tvättning av tak

- Målning av ev. taklist

- 2 strykningar av valfri kulör

Läggning av laminatgolv

 • Laminatgolv

 • Klickparket

I vår golvläggningtjänst ingår:

- Läggning av underlagspapp-/ foam

- Läggning av laminat eller klickparket

- Monterning av tröskel i en dörröppning

- Montering av golvsockel 

Montering av stenpaneler

Vi monterar olika stenpaneler enligt dina önskemål!

Äkta skiffer som delats i mycket tunna skikt och applicerats på en glasfiberarmerad polyesterplast. Varje platta är unik och kan skifta i både struktur och färg, vilket ger en vacker och levande yta. Stenfanér kan användas på väggar inomhus, (även i badrum, dock ej duschutrymmen, efter impregnering). I och med att plattorna är böjliga och har låg vikt är dom enkla att sätta upp. De kräver heller inga bärande väggar. Finns i flera olika färger.

ROT

Renovering - Ombyggnad - Tillbyggnad

Så vet du om ditt arbete är ROT-godkänt:

Arbetet sker inne i din bostad, som du också äger. Dessa arbeten är i princip alltid godkända för ROT-avdrag, oavsett om du renoverar ditt kök, tapetserar om, isolerar på vinden eller byter ut ett gammalt golv.

Arbetet sker på exteriören av ditt hus (fasad, tak, husgrund, fönster, med mera). Dessa arbeten är godkända ROT-avdrag så länge du äger huset i fråga, och alltså inte bor i en bostadsrättsförening. Då är det föreningen som ansvarar för utsidan av huset och därmed kan du som privatperson inte gör avdrag för arbeten som påverkar utsidan. Utan detta är endast förunnat de som äger sin fastighet helt (eller deläger med en annan person).

Avdrag på fakturan: 

Tidigare behövde du som privatperson fylla i en blankett för att få ut ditt avdrag men idag dras beloppet av direkt på hantverkarfakturan. Sedan sköter företaget du anlitat allt det praktiska.

Du kan få skattereduktion för 30% av arbetskostnaden i  ROT-avdrag upp till 50000kr per person.

Exempel på Rutarbete: (Utdrag från Skatteverket.se)

BADRUM
Renovering och ombyggnad av badrum ger rätt till skattereduktion.
Byte av badrumsinredning ger rätt till skattereduktion.

KÖK
Renovering av kök ger rätt till skattereduktion.

MÅLNINGSARBETEN
Målningsarbeten som utförs i lägenheten ger rätt till skattereduktion. Till sådant arbete som ger rätt till skattereduktion räknas alltså även målning av insidan av dörrar och fönster.

GOLVLÄGGNING

Golvläggning arbete ger rätt till skattereduktion 

Så här går det till i praktiken:

 • Du och MK-TEAM kommer överens om vilket arbete som ska utföras och till vilket pris. Gemensamt räknar vi ut hur stor skattereduktion du kan få. Du skaffar ett intyg från Skatteverket, som visar hur mycket av dina max  50 000 kr du redan utnyttjat i år. (Oftast behövs inte intyg)

 • MK-TEAM utför arbetet. Därefter får du en faktura, som visar total arbetskostnad samt eventuella material och andra kostnader. Du betalar fakturabeloppet med avdrag för beräknat ROT-avdrag (30% av arbetskostnaden).

 • MK-TEAM får av Skatteverket betalt för den resterande delen av arbetskostnaden. Skatteverket meddelar dig att MK-TEAM har fått betalt av Skatteverket.

 • När du nästa år, i februari, får de vanliga deklarationspapperna från Skatteverket så har Skatteverket fyllt i uppgifter om de ROT-avdrag du fått beviljat. Du behöver bara kolla att siffrorna stämmer, så är allt klart!